OVER ONS

USC Nederland BV is een initiatief van en wordt aangestuurd door 3 ervaren partners;

Drs. Paul A.J.M. van Asselt
Gezondheidswetenschapper. Voormalig directeur BOAG, unitmanager Bennekom Advies en accountmanager Prismant. Paul is een ervaren eigenzinnige adviseur op het scheidsvlak van vastgoed en organisatie in de gezondheidszorg. Focus ligt op de ziekenhuiszorg in binnen- en buitenland.

Abdelfattah Hajjari, MBA
Master of Business Administration. Meer dan 10 jaar ervaring als interimmanager en adviseur bij organisaties in de zorg (Arkin) en semi-overheid (UWV, GAK, GVB). Daadkrachtige sturing op een gezonde bedrijfsvoering, ervaren in vastgoedmanagement en facilitymanagement. Daarnaast ervaren op de bijzondere aspecten van intercultureel management in grote organisaties.

Ir. Cor J. Hulst
Bouwkunde aan TU Delft. Ervaren en gedreven projectmanager met een specifieke focus op ziekenhuizen, laboratoria en farmaceutische productiebedrijven. Procesmanager en kei in het sturen op de complexe samenhang van primair proces, interieur en architectuur, installaties (expert op luchtbehandeling) en nutsvoorzieningen. Het project is pas geslaagd als de resultaten zijn gevalideerd en de klantorganisatie (weer) fullspeed draait.

Alle drie de partners hebben hun eigen specifieke kennisgebied op het gebied van huisvesting, strategisch beleid en bedrijfsvoering. Tezamen zijn we actief binnen maatschappelijke relevante sectoren als zorg, farmacie, overheid en zelfstandige bestuursorganen. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in vraagstellingen op het gebied van huisvesting, vastgoed, bedrijfsvoering en interim-management.

Wij zijn zo georganiseerd dat we ons primair richten op de wensen van onze klanten. Ons bedrijf biedt ons de mogelijkheid om dit op onze eigen wijze te doen. Een belangrijke troef is dat we zelf inzetbaar zijn en, indien gewenst, kunnen we samen met vaste partners alles aanbieden wat nodig is voor een klant een bredere opdracht in te vullen. Kortom we willen u graag ontzorgen. Van advies tot projectbegeleiding, van integrale oplossingen tot het organiseren van de realisatie.

DRS. PAUL A.J.M. VAN ASSELT

DRS. PAUL A.J.M. VAN ASSELT

Managing Partner

MR. ABDELFATTAH HAJJARI MBA

MR. ABDELFATTAH HAJJARI MBA

Managing Partner

IR. COR J. HULST

IR. COR J. HULST

Managing Partner